Home
Groentegratins
Asperge
Bloemkool
Butternut met fijne groentjes
Champignon
Knolselder
Mediterraanse gratin
Aardappelvormen
Polentavorm
Groentecrèmes
Witte tomaat
Hartige quenelles
Vloeibare kruiden
Olijfolie
Witte Balsamico Crème
'Bal'samico
Crumbles
Flambeergel - Flambeersuiker
Gastronomische parels
Grill gel en omegabord
Alpha kooktoestel en kookgel
Siropen
Patisseriegemak
Cristalli kruiden
Garneerstiften
Over ons
Contact
NLD
FRA
ENG
DE
Ресурс 1
Gratin met duxelle van champignon
Categorie:
groentegratins
Smeuïge aardappelbodem met fijne stukjes aardappel afgewerkt met een romige duxelle van Parijse champignons.
Diepgevroren
Verpakking: 35 x 90g
Bereiding
Plaats het bevroren product gedurende circa 25 à 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.