Home
Groentegratins
Asperge
Bloemkool
Butternut met fijne groentjes
Champignon
Knolselder
Mediterraanse gratin
Aardappelvormen
Polentavorm
Groentecrèmes
Vloeibare kruiden
Hartige quenelles
Gel Olijfolie
'Bal'samico
Crumbles
Flambeergel - Flambeersuiker
Gastronomische parels
Grill gell en omegabord
Cristalli kruiden
Garneerstiften
Patisseriegemak
Over ons
Contact
NLD
FRA
ENG
DE
Ресурс 1
Knolseldergratin
Categorie:
groentegratins
Smeuïge aardappelbodem met fijne stukjes aardappel, afgewerkt met een puree van knolselder en peterselie
Diepgevroren
Verpakking: 35 x 90 g
Bereiding
Plaats het bevroren product gedurende circa 25 à 30 minuten in voorverwarmde oven van 180° C